ZİYA ÖĞRETMEN AYDIN'DA  
ZİYA ÖĞRETMEN AYDIN'DA

ZİYA ÖĞRETMEN AYDIN'DA

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk temaslarda bulunmak üzere gittiği Aydın'da öğrenciler, öğretmenler ve eğitim hayırseverleri ile bir araya geldi.

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Aydın'da Valilik ziyaretinin ardından "İl Değerlendirme Toplantısı"na katıldı. İş insanları, hayırseverler ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen programa katılan Bakan Selçuk, eğitime katkı sağlayan hayırseverlere teşekkür plaketi verdi. 
 
Selçuk daha sonra Aydın Adnan Menderes Üniversitesinin konferans salonunda "Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları" programında Aydın'da görev yapan meslektaşlarıyla buluştu. 
 
Cahit Arf Matematik Bilim ve Medeniyet Müzesi'ni gezen Selçuk, öğretmenlerden müze hakkında bilgi aldı. Atölyede iş önlüğü giyen Bakan Selçuk, burada doğal yıldırım desenli ahşap yapmayı denedi.
 
Bakan Selçuk, müze dışında gördüğü çocuklarla bir süre konuşup onlara oyuncak hediye etti.
 
Bilim Atölyesi ve Tasarım Beceri Atölyesi'ni de gezen Bakan Selçuk, Aydın'a ilişkin röportaj yapmak isteyen Mustafa Kiriş Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Akile Aydın'ın sorularını yanıtladı.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.