"EĞİTİMDE BÜYÜK BAŞARI HİKAYELERİNE BİRLİKTE İMZA ATACAĞIZ"  
"EĞİTİMDE BÜYÜK BAŞARI HİKAYELERİNE BİRLİKTE İMZA ATACAĞIZ"

"EĞİTİMDE BÜYÜK BAŞARI HİKAYELERİNE BİRLİKTE İMZA ATACAĞIZ"

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Eğitimde çok büyük başarı hikayelerine birlikte imza atacağız." dedi.

Uşak Valiliğini ziyaret eden Bakan Selçuk, kentte bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.  Vali Funda Kocabıyık ile bakanlıkta beraber mesai yaptıklarını belirten Selçuk, şunları söyledi: "Uşak´ta kendilerini görmek beni mutlu etti. Tüm illerimizi geziyoruz, ziyaretlerimizde eğitimle ilgili yapılanları değerlendiriyoruz. Burada eğitim kalitesinin yüksek olduğunu biliyorum, bunun dahada yükseltilmesi için istişareler yapacağız. İnşallah Uşak´ta da çok güzel işler yapacağız. Bu ziyaretleri çok önemsiyorum. Eğitimde çok büyük başarı hikayelerine birlikte imza atacağız."
 
Uşak Valisi Funda Kocabıyık ise eğitime büyük önem verdiklerini ifade ederek ziyaretin kent için çok önemli olduğunu vurguladı. Valilik anı defterini imzalayan Selçuk, daha sonra ilde devam eden eğitim yatırımlarına ilişkin brifing aldı. 
 
Şehit annesine plaket verdi
Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, daha sonra sivil toplum kuruluşları temsilcileri, hayırseverler ve iş adamlarıyla bir araya geldi. Selçuk, buradaki programda, aralarında 1998 yılında Hakkari Yüksekova´da şehit düşen oğlu Piyade Komando Onbaşı Mustafa Eğerci´nin şehitlik tazminatı ve maaşını okul yaptırmak için bağışlayan anne Eşe Eğerci´nin de bulunduğu hayırseverlere plaket verdi. 
 
Bakan Selçuk, şehit annesinin elini öptü
Atatürk Kültür Merkezi´nde düzenlenen "2023 Eğitim Vizyonu" toplantısına katıldı.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.