MİLLÎ EĞİTİM BAKANI ZİYA SELÇUK AZERBAYCAN'DA  
MİLLÎ EĞİTİM BAKANI ZİYA SELÇUK AZERBAYCAN'DA

MİLLÎ EĞİTİM BAKANI ZİYA SELÇUK AZERBAYCAN'DA

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, temaslarda bulunmak için gittiği Azerbaycan'da Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından kabul edildi.

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Bakü temaslarına Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'i ziyaretiyle başladı. Cumhurbaşkanlığında gerçekleştirilen görüşmede, Azerbaycan Eğitim Bakanı Ceyhun Bayramov ve Türkiye'nin Bakü Büyükelçisi Erkan Özoral da hazır bulundu.
 
Bakan Selçuk, daha sonra Bakü Expo'da yer alan 13. Uluslararası Eğitim Fuarı'nı ziyaret etti. Azerbaycan Eğitim Bakanı Bayramov'un da eşlik ettiği Selçuk, stantları gezerek bilgi aldı.
 
Bakan Selçuk, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, fuarın, eğitimin hem milli hem de uluslararası düzeyde zenginleşmesi için büyük fırsat olduğunu söyledi.
 
Benzeri etkinliklerin öğrenciler, öğretmenler ve veliler için ufuk açıcı olduğunu belirten Selçuk, "Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı olarak buradaki faaliyetleri ortaklaşa yapılması ve mesleki eğitim konusunda birlikte bazı çalışmalar yapmak için fırsat olarak görüyoruz. Bu tür sergilerin artması ve uluslararası hale gelmesi bizleri mutlu ediyor. Türkiye'deki sergilerde de Azerbaycan eğitim kurumlarının bulunmasından çok büyük memnuniyet duyacağız." dedi.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.