MEB, GAZİANTEP'TE YARALARI SARMAYA DEVAM EDİYOR  
MEB, GAZİANTEP'TE YARALARI SARMAYA DEVAM EDİYOR

MEB, GAZİANTEP'TE YARALARI SARMAYA DEVAM EDİYOR

Millî Eğitim Bakanlığı, Gaziantep'te yaşanan terör saldırısının ardından bölgedeki yaraları sarmak için çalışmalarına devam ediyor.

Millî Eğitim Bakanlığı, 21 Kasım'da terör örgütünün Gaziantep'in Karkamış ilçesindeki roket saldırısında biri öğretmen olmak üzere iki kişinin hayatını kaybetmesi üzerine 21-25 Kasım haftasında okulların tatil edildiğini açıklamıştı. Bakanlık heyeti, saldırıdan etkilenen okullardaki son durumu görmek ve devam eden hazırlıkları yerinde incelemek üzere Karkamış'ı ziyaret etti.
 
Gaziantep Karkamış ilçe amirlerinden bilgi alınan ziyarette, il ve ilçe millî eğitim müdürlüğü yöneticilerinin katılımında değerlendirme toplantısı yapıldı.
 
Karkamış'ta Nigar Tirkayioğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi, Karkamış Ayşenur Alkan İlkokulu ve Hasan Karataş Anaokulunda incelemelerde bulunuldu.
 
Okul yöneticilerinin değerlendirme ve talepleri alınarak Karkamış'taki okulların eğitim öğretime yeniden başlaması ve normal işleyişe geçmesinin önemi vurgulandı. Bakanlık olarak Karkamış'a her türlü maddi ve manevi desteğin anlık sağlandığı bildirildi.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.