ELLERİNDE ÇİÇEKLERLE TEŞEKKÜRE GİTTİLER  
ELLERİNDE ÇİÇEKLERLE TEŞEKKÜRE GİTTİLER

ELLERİNDE ÇİÇEKLERLE TEŞEKKÜRE GİTTİLER

Kırşehirli öğrenciler, yarıyıl tatilinde okullarını güzelleştiren abilerini unutmadı, ellerinde çiçekle teşekküre gittiler.

Millî Eğitim Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı arasında imzalanan protokol ile okulları yükümlüler tarafından boyanan ve çevre düzenlemesi yapılan öğrenciler, ellerinde çiçeklerle adliyeyi ziyaret etti. 
 
Denetimli serbestlik kapsamındaki yükümlüler, yarıyıl tatilinde, Kırşehir merkezdeki Prof. Dr. Erol Güngör ve 30 Ağustos Zafer İlkokulları ile Aşıkpaşa Ortaokulu´nda çevre düzenlemesi ve boya yaptı.
 
Hem yükümlülüklerini yerine getiren hem de eğitime katkı yapan yükümlülerin bu çalışması, okullarda eğitim gören öğrencileri çok sevindirdi. Aşıkpaşa Ortaokulu öğrencileri, müdür ve öğretmenleri ile Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığı ve Denetimli Serbestlik İl Müdürlüğünü ziyaret ederek teşekkür için çiçek verdi.
 
Toplantı salonunda öğrencileri ağırlayan Kırşehir Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş, Adalet Komisyonu Başkanı Hüseyin Sabuncuoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Şevket Karadeniz ve Kırşehir Denetimli Serbestlik Müdürü Erol Acar, konuşmaların ardından öğrencilere kitap ve çeşitli hediyeler verdi.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.