DÜNYANIN EN İYİ ÇAĞRI MERKEZİ KATEGORİSİNDE ALTIN MADALYA MEBİM'İN OLDU  
DÜNYANIN EN İYİ ÇAĞRI MERKEZİ KATEGORİSİNDE ALTIN MADALYA MEBİM'İN OLDU

DÜNYANIN EN İYİ ÇAĞRI MERKEZİ KATEGORİSİNDE ALTIN MADALYA MEBİM'İN OLDU

Contact Center World (Dünya Çağrı Merkezi) tarafından 16'ncısı gerçekleştirilen 2021 Yılı Contact Center World (CCW) dünya finallerinde MEBİM, "En İyi Çağrı Merkezi" kategorisinde dünya birincisi olarak altın madalya kazandı.

CCW, her yıl çeşitli kategorileri kapsayan yarışmalar aracılığıyla uluslararası çağrı merkezi endüstrisinin en iyilerini buluşturuyor.
 
Dünya genelindeki sektör profesyonellerinden oluşan jürilerin belirlediği finalistlere ait iletişim/çağrı merkezlerinin hizmet detayları, temel performans göstergeleri ve iletişim merkezini özelleştiren detaylar titizlikle değerlendiriliyor. Tarafsızlık ilkesinin korunması amacı ile tüm katılımcı ülkeler kendi ülkelerinden olmayan jüriler tarafından değerlendirmeye tabi tutuluyor. 
 
Bu yöntemle bölge ve dünya finali olarak iki aşamada gerçekleşen yarışmada MEBİM, 80'den fazla ülkeyi temsil eden 2.000'i aşkın katılımcı arasından öncelikle Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) bölge finalinde "En İyi Çağrı Merkezi" olarak altın madalya kazandı. 
 
31 Ocak 2022 tarihinde pandemi nedeniyle çevrim içi olarak gerçekleştirilen 2021 Yılı Contact Center World (CCW) dünya finallerinde, MEBİM orta ölçekli kategoride "En İyi Çağrı Merkezi" seçilerek bu kez dünya çapında altın madalyanın sahibi oldu.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.