BATMAN'DA "GENÇ ANNE VE BABALARIN DİJİTAL EBEVEYNLİK FARKINDALIĞINI GELİŞTİRME PROJESİ"NİN TANITIMI YAPILDI  
BATMAN'DA

BATMAN'DA "GENÇ ANNE VE BABALARIN DİJİTAL EBEVEYNLİK FARKINDALIĞINI GELİŞTİRME PROJESİ"NİN TANITIMI YAPILDI

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, Batman'da düzenlenen "Genç Anne ve Babaların Dijital Ebeveynlik Farkındalığını Geliştirme Projesi"nin tanıtım toplantısına katıldı.

Batman Üniversitesi ve Millî Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle hazırlanan "Genç Anne ve Babaların Dijital Ebeveynlik Farkındalığını Geliştirme Projesi"nin tanıtım toplantısı, Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleşti. Toplantıya katılan Bakan Yardımcısı Yılmaz, burada yaptığı konuşmada projenin genç ebeveynlerin dijital farkındalığı üzerine geliştirildiğini söyledi. Yılmaz, bunun genç ebeveynlerin bulundukları çağı okuyarak çocuklarını gelecek çağa hazırlayacakları bir proje olduğunu belirtti.
 
Teknolojinin imkânlarından son derece yararlanmaktayız ama bir taraftan da yaralanmaktayız
Pandemiyle başlayan süreçte dijital teknolojiyle daha fazla iç içe olunmaya başlandığını ifade eden Yılmaz, "Globalleşen dünyada teknolojinin imkânlarından son derece yararlanmaktayız ama bir taraftan da yaralanmaktayız. Teknoloji yaraları da hem ailelerde hem çocuklarda hem de dünyamızda birtakım sonuçlar doğurmakta. Dolayısıyla bilinçli ebeveyn ve bilinçli teknoloji kullanımının bu açıdan çok ciddi bir önemi var." değerlendirmesinde bulundu.
 
Yılmaz, projeye katkı sunan isimlere teşekkür ederek "Aziz gençler, üniversite hayatında hayat yolculuğunuza bir hazırlığa çıkarsınız. Eğer girişimcilik yönünüzü çok iyi geliştirir, burada proje ve çalışmalarda yer alırsanız bundan sonraki süreçte de ciddi anlamda başarılara imza atabilirsiniz." diye konuştu.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.