Bakan Avcı´dan AA Eskişehir Bürosuna ziyaret  
Bakan Avcı´dan AA Eskişehir Bürosuna ziyaret

Bakan Avcı´dan AA Eskişehir Bürosuna ziyaret

Millî Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Anadolu Ajansı´nın son dönemde çok büyük atılımlar yaptığını, sadece Eskişehir´de ya da Türkiye´de değil, bütün dünyanın sesini dünyaya duyuran bir global ajans haline geldiğini söyledi.

Bakan Avcı´dan AA Eskişehir Bürosuna ziyaret

Millî Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Anadolu Ajansı Eskişehir Bürosunu ziyaret etti. Bakan Avcı, ziyarette Eskişehir Büro sorumlusu görevine getirilen Hüseyin Yeşilkavak´a başarılar diledi. 

 

AA Eskişehir Bürosunun bugüne kadar sadece Eskişehir ile sınırlı kalmadığını, çevre kentlerden de çok ciddi haber akışı sağladığını ifade eden Bakan Avcı, şunları kaydetti: "Eskişehir Bürosu çalışanları bugünkü teknolojik imkanlarla bu hizmetlerini çok daha ileriye taşıyacak. Anadolu Ajansı son dönemde çok büyük atılımlar yaptı, sadece Eskişehir´de ya da Türkiye´de değil, bütün dünyanın sesini dünyaya duyuran bir global ajans haline geldi. Çok farklı dillerde, düzenli haber akışı sağlıyor. Ben Anadolu Ajansı ´nın tarihi misyonuna uygun bir düzeyi bugün yakaladığını düşünüyorum. Eskişehir Bürosu da bunun çok güzel örneklerinden biri. Ben bütün çalışanlara başarılar diliyorum. Biz Eskişehir ile ilgili yaptığımız çalışmalarda zaman zaman, yaptığımız işlerin yeterince veya doğru tanıtılamadığı durumlarda hep şu teselliye sığınıyoruz; Anadolu Ajansı var, Anadolu Ajansı işin doğrusunu nasılsa yayınlayacaktır, Anadolu Ajansı nasılsa bu yanlışı düzeltecektir diye. Çünkü Eskişehir´de de ciddi bir dezenformasyon altyapısı olduğunu biliyoruz ama Anadolu Ajansı bu dezenformasyon çabalarını kırmakta ve halkı doğru bilgilendirmekte çok önemli bir fonksiyon icra ediyor. Onun için de sizlere çok teşekkür ediyorum."

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.