Bakan Avcı, Adıyaman Tanıtım Günlerine Katıldı  
Bakan Avcı, Adıyaman Tanıtım Günlerine Katıldı

Bakan Avcı, Adıyaman Tanıtım Günlerine Katıldı

Millî Eğitim Bakanı Nabi Avcı, "Adıyaman´a son 2 yıl içinde bin 66 yeni derslik inşa ettik. Aynı zamanda çevre ilçelerden gelen ve barınma sorunu olan 2 bin 37 öğrenci için yeni pansiyon sağladık" dedi. 

Bakan Avcı, Adıyaman Tanıtım Günlerine Katıldı

Millî Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Feshane´de düzenlenen Adıyaman Tanıtım Günlerine katıldı.

 

Bakan Avcı, bakanlık olarak Adıyaman´a özel ilgileri olduğunu belirterek, "Adıyaman´a son 2 yıl içinde bin 66 yeni derslik inşa ettik. Bunu 30´la çarparsanız kaç öğrenciye yeni derslik açtığımızı hesap edin. Aynı zamanda çevre ilçelerden gelen ve barınma sorunu olan 2 bin 37 öğrenci için yeni pansiyon sağladık. Milli Eğitim Bakanlığı olarak üzerimize düşenleri yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da hükümetin Adıyaman´a çok önem verdiğini, 11 yılda 7 milyar lira değerinde yatırım yapıldığını kaydetti.

 

Yatırımların devam edeceğini vurgulayan Bakan Eroğlu, " Adıyaman´ın 100 yıllık hayali olan Çetintepe Barajı´nın temelini attık. Çok hızlı ilerliyor. Bugün size bir müjde veriyorum. Koçali Barajı´nın ihalesi bitti. Bu barajın temelini atmaya geleceğiz" diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından Bakan Avcı, Bakan Eroğlu ile Bakan Canikli, kurdele keserek, açılışı gerçekleştirdi, stantları gezdi. Bakan Avcı, basın mensuplarına nar suyu ikram etti.

 

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.