AĞRI'DA "BİR SINIF BİR KOLİ" PROJESİYLE İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DESTEK VERİLİYOR  
AĞRI'DA

AĞRI'DA "BİR SINIF BİR KOLİ" PROJESİYLE İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DESTEK VERİLİYOR

Ağrı'da hayata geçirilen "Bir Sınıf Bir Koli" projesi kapsamında öğrenci, öğretmen ve veliler tarafından hazırlanan gıda kolileri ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor.

İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Kızılay Ağrı Şubesi iş birliğiyle Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yönelik başlatılan proje kapsamında kentteki okullara boş koliler bırakıldı.
 
Öğrenci, öğretmen ve velilerin, evlerinden getirdikleri gıda ürünleriyle doldurulan koliler, İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Kızılay Ağrı Şubesi ile gönüllüler tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.
 
17 günlük tam kapanma öncesinde öğrencilerin evlerinden getirdikleri ürünlerle oluşturdukları gıda kolilerinin örnek bir proje olduğu ve gıda kolilerinin ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaya devam edildiği belirtildi. 
 
Proje kapsamında 304 yardım kolisi oluşturulduğu, her kolide bir ailenin ihtiyaçlarını karşılayacak malzemelerin olduğu ve projenin devam ettiği bildirildi.
 
Proje ile öğrenciler ve velilerin desteğiyle ihtiyaç sahibi kişilerin ihtiyaçlarını karşılayarak Ramazan'ı paylaşmak,  çocukların aynı zamanda değerler eğitimi kapsamında paylaşma duygusunu geliştirmek ve güçlendirmek amaçlanıyor.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.